Service

VI ÄR EN AUKTORISERAD AD-BILVERSTAD

BOKA SERVICE: 070-090 37 64/ 08-600 25 60/

Eller fyll i din offertförfrågan HÄR!

Det är viktigt att ta hand om- och serva din bil i tid. Hos BM Car får du en professionell bilservice utför med kvalitetsprodukter. Vi väljer att vara en märkesoberoende verkstad då vi kan erbjuda bästa servicen till så många konsumenter som möjligt. Det ger oss också möjlighet att erbjuda marknadens billigaste priser på service, reparation samt biltvätt, vilket matchar med våran vision inom bilförsäljningen.

Beroende på bilmärke och modell kan priset på en service skilja sig. Detta bland annat på grund av att olika bilmodeller kräver olika typer av motorolja. För att få ett prisförslag på din service kan du enkelt begära en offert från BM Cars verkstad genom att fylla i ansökan här. Du får alltid ett svar på din förfrågan inom 24h! Bilmodell och miltal avgör vilken typ av serivice din bil är i behov av. Uppge därför alltid bilens registreringsnummer och miltal i din förfrågan. 

Våra mekaniker är utbildade och har många års erfarenhet från de flesta bilmärkena och deras modeller. Därför kan vi erbjuda reparationer och service till nästan ALLA bilmärken.

Vi använder material, delar och oljor av högsta kvalité. Alla reparationer och servicearbeten dokumenteras och fylls i i din servicebok.

Betalning sker alltid på plats i verkstaden efter avslutad service. 

Välkommen!

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 10.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00
Övrig tid enligt överenskommelse

Hitta till oss

  • Tornväktargränd 10, 168 59 Bromma

Öppettider

Vardagar 10:00-18:00
Lördagar 11:00-15:00
Övrig tid enligt överenskommelse